Η Εταιρία μας

Η ΣΥΝΕΠΗ ΑΕ ιδρύθηκε το 1981, σαν Συνεταιρισμός Επιπλοξυλουργών Ηρακλείου, ένα σχήμα που βοήθησε την ενίσχυση της αγοραστικής και διαπραγματευτικής δύναμης των επαγγελματιών επιπλοξυλουργών της ανατολικής Κρήτης. Το 1998 δημιούργησε το πρώτο κατάστημα λιανικής με την επωνυμία ΟΙΚΟΣΤΥΛ και εισήγαγε στην τοπική αγορά νέα καινοτόμα προϊόντα στην επεξεργασία του ξύλου και την εξωτερική και εσωτερική αρχιτεκτονική χώρου.

Την δεδομένη στιγμή, αριθμεί δύο (2) καταστήματα,το κεντρικό στην οδό Ειρήνης και Φιλίας 28 (Περιοχή Άγιος Ιωάννης Χωστός / Μαλάδες) στο Ηράκλειο Κρήτης και το υποκατάστημα βρίσκεται στην περιοχή των Μοίρες. Με εμπειρία στο χώρο, η εταιρεία ΟΙΚΟΣΤΥΛ απευθύνεται σε ιδιώτες και επαγγελματίες για την κατασκευή ή ανακαίνιση κτιρίων. Εμπόριο ξυλείας, πατώματα laminate, κουφώματα, πόρτες, είδη κιγκαλερίας (πόμολα - χερούλια - κουρτινόξυλα), σιδηρικά / εργαλεία, χρώματα, τεράστια γκάμα στα είδη υγειινής και τα πάντα για την κουζίνα. Η πληθώρα των προϊόντων σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες δημιουργούν το καλύτερο αποτέλεσμα.Τα πάντα για το σπίτι σας, θα τα βρείτε στην ΟΙΚΟΣΤΥΛ!

Από το 2014 η εταιρεία αναπτύχθηκε και στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Μέσα από την εταιρική ιστοσελίδα παρουσίασης ( www.oikostyl.gr), οι χρήστες μπορούν να πληροφορούνται, να επικοινωνούν και να αγοράζουν το προϊόν της αρεσκείας τους, σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Δείτε τον Ισολογισμό του 2014

SOCIAL NETWORKING

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ & ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ

Η εταιρεία ΟΙΚΟΣΤΥΛ στο Ηράκλειο Κρήτης διαθέτει έμπειρους πιστοποιημένους συνεργάτες, βιοτέχνες επιπλοξυλουργούς...

ΕΠΙΠΛΟΞΥΛΟΥΡΓΟΙ

Newsletter

HITACHI
SKIL
BAUCKNECHT
PYRAMIS
APELL
SMEG
oikostyl.gr

Το ηλεκτρονικό κατάστημα θα είναι σύντομα κοντά σας!

Σύντομα η ΟΙΚΟΣΤΥΛ θα προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα ηλεκτρονικών αγορών.

(ή πατήστε ESC)